LA NIT EMPRESARIAL UEA

El Sopar Empresarial va néixer l'any 2000 amb l'objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de l'Anoia, i la trobada ha tingut continuïtat durant aquests dinou anys. La nit empresarial se celebra anualment en espais emblemàtics del territori i cada any, aplega a més de 300 persones.

 

 

És una vetllada dedicada als empresaris i a més de reconèixer a un gran nombre d’empreses a través dels Premis UEA, també ha portat personalitats rellevants del país a conèixer de primera mà el teixit empresarial anoienc. Personalitats de reconegut prestigi i autoritats rellevants tant a nivell autonòmic com estatal han assistit durant aquestes darreres edicions.

 

Fent un repàs a les anteriors edicions, hem comptat amb la presència de personalitats com l'expresident de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, l’Honorable Sr. Artur Mas, ex conseller en cap, l'ex ministre Sr. Josep Piqué, S.A.R el Príncep d'Astúries, el Molt Honorable Sr. Ernest Benach, el conseller de Treball i Indústria l’Honorable Sr. Rañé, l’expresident de la Generalitat el Molt Honorable Sr. Pasqual Maragall , el President de la Generalitat el Molt Honorable Sr. José Montilla, els economistes Xavier Sala i Martí, Oriol Amat, Xavier Mena, entre altres.

PEP-4410.jpg
PEP-4349.jpg
UEA-0544-JBA.jpg
JBA-3089.jpg
JBA-4643.jpg
JBA-4696.jpg
JBA-4627.jpg
NIT UEA 2019
NIT UEA 2018
NIT UEA 2017
NIT UEA 2016

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) és una associació apolítica, sense afany de lucre i de caràcter multisectorial que agrupa a les organitzacions, gremis i empreses de diferents sectors empresarials de l’Anoia i comarques veïnes.

La UEA actua com a lobby de pressió davant les administracions per reclamar millores per a les empreses i per al territori en general siguin més competitives dins el seu sector. Són centenars les empreses que confien amb la UEA pel tracte proper que oferim, l'alt nivell de coneixement del que disposem sobre el territori, l'important xarxa de contactes que tenim, l'alt grau d'implicació en totes les qüestions i la resolució de dubtes i problemàtiques en el breu temps possible. Aquests valors són la UEA, però sabem que som on som per la confiança que ens donen les empreses, la nostra raó de ser.