top of page

LA NIT EMPRESARIAL UEA

La Nit Empresarial UEA va néixer l'any 2000 amb l'objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de l'Anoia, i la trobada ha tingut continuïtat durant aquests vint anys. La Nit Empresarial se celebra anualment en espais emblemàtics del territori i cada any, aplega a més de 300 persones. Aquest esdeveniment està organitzat per la Unió Empresarial de l'Anoia, patronal anoienca: una  associació apolítica, sense afany de lucre i de caràcter multisectorial que agrupa a les organitzacions, gremis i empreses de diferents sectors empresarials de l’Anoia i comarques veïnes.

 

És una vetllada dedicada als empresaris i a més de reconèixer a un gran nombre d’empreses a través dels Premis UEA, també ha portat personalitats rellevants del país a conèixer de primera mà el teixit empresarial anoienc. Personalitats de reconegut prestigi i autoritats rellevants tant a nivell autonòmic com estatal han assistit durant aquestes darreres edicions.

Fent un repàs a les anteriors edicions, hem comptat amb la presència de personalitats com l'expresident de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, l’Honorable Sr. Artur Mas, ex conseller en cap, l'ex ministre Sr. Josep Piqué, S.A.R el Príncep d'Astúries, el Molt Honorable Sr. Ernest Benach, el conseller de Treball i Indústria l’Honorable Sr. Rañé, l’expresident de la Generalitat el Molt Honorable Sr. Pasqual Maragall , el President de la Generalitat el Molt Honorable Sr. José Montilla, els economistes Xavier Sala i Martí, Oriol Amat, Xavier Mena, entre altres.

PEP-4410.jpg
PEP-4349.jpg
UEA-0544-JBA.jpg
JBA-3089.jpg
JBA-3087.jpg
PEP-4375.jpg
JBA-4643.jpg
JBA-4696.jpg
JBA-4627.jpg

Unió Empresarial de l'Anoia

 

Carretera Manresa, 131, 08700, Igualada.

Tel: 93 805 22 92

uea@uea.cat

www.uea.cat

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube
bottom of page